Vind je zielsessentie en weet met zekerheid
wat jou ​écht uniek maakt 

Zelfs al heb je een goed zicht op je talenten ​

Ontdek je Archetype Mix voor slechts ​250€ (ex btw)

"​Wie ben ik dan?"

Als je jezelf die vraag hoort stellen, zucht je even. Mezelf zijn: hoe doe je dat? Wie ben ik dan? Wat maakt mij zo mezelf? ​ Hoe kan ik tonen wie ik ben als ondernemer?

Jij...

​​ komt tot de vaststelling dat je eigenlijk niet zo goed weet wie je nu eigenlijk diep vanbinnen bent.

​hoort vele stemmen in je hoofd: verwachtingen, projecties, sociale normen,... die je inzicht vertroebelen.

​voelt je niet meer passen bij je huidige look ​& feel van je brand identiteit. ​Je bent gegroeid.   

​wil niets liever dan een imago helemaal in lijn is met je diepste zelf ​en dat met trots laten zien.

vindt het aartsmoeilijk om te kiezen als Multipotentialite of Creatieve Generalist​​.

bent bang om jezelf te verloochenen of een stuk van jezelf te verliezen.

​wil soms stiekem doodgewoon zijn, dat zou veel kopzorgen en energie besparen in de zoektocht naar een gepast concept.

je blijft met je frustratie en vraagtekens zitten. Valt het nu echt niet in één zin samen te vatten?

Erger nog ...

Hier en daar heb je ​wat ​​profilering van je persoonlijkheid gedaan of aan je branding en boodschap gewerkt, maar die pogingen om jezelf te labelen gingen niet diep genoeg ​tot in het hart van wat jou uniek maakt. Je voelt je gevangen in een fake identiteit. Of all over the place want je denkt dat je als creatieve generalist niet onder één noemer te vatten valt. Je hebt het bijna opgegeven...

In een digitale wereld waar ​steeds meer ondernemers een zaak starten, is een sterk gevoel voor identiteit belangrijker dan ooit.

Ik geloof niet dat er teveel ondernemers zijn, maar ​te weinig ​verscheidenheid. 
Verscheidenheid komt er wanneer je ​het beste in jou vergroot en laat zien​, door te ontdekken hoe je meer jezelf kan zijn, in plaats van ​je te vergelijken met een concurrent.​

​Kijk dieper

Discover your archetype

Gebruik de kracht van j​ouw unieke ​Archetype Mix ​
om een brand met betekenis te ​creëren

​Ontdek je Archetype Mix ​voor slechts ​250€ (ex btw)

Jouw ziel als bedrijfskompas

Jij als ondernemer in een eenmanszaak, bént je bedrijf. Als je dieper inzicht krijgt in de blauwdruk van je ziel – je archetypes – dan heb je een kompas waarop je al jouw beslissingen kan afstemmen.

Jouw archetypes beïnvloeden je missie & visie, waarden, werkwijze, ideale doelgroep en aanbod. En dat zijn dan weer de bouwstenen van je Brand Identiteit & Strategie.

You don't need to compete when you know who you are
​Bernadette Jiwa

Zo ontdek je jouw Archetype Mix

Via een test bepaal je jouw meest dominante Archetypes. Je gaat vervolgens zelf aan de slag om te analyseren hoe die ​Archetype​ Mix zich in jou toont. Jij bepaalt hoe ​je ze tot leven brengt en hoe die eruit zien in beeldtaal. ​Je legt ​de essentie bloot en visualiseert die met een moodboard. ​

​Archetype Mood Board

Deze spiegel van je ziel helpt je om structuur, richting en betekenis te verweven in je brand en je zaak. Het helpt je communiceren naar anderen wie je bent, waar je voor staat. ​​Je hoeft niet meer te concurreren, omdat je ziet en weet wie je bent - en trots om dat te laten zien.

Met als resultaat

​diepgaand en kristalhelder inzicht in de rode draad in jouw leven en zielsstructuur. 

​een onuitputtelijke inspiratiebron over hoe jezelf te profileren als ondernemer

​eindeloze ideëen hoe je huisstijl, logo, website en aanbod vorm te geven

​een unieke Archetype Mood Board als tijdloos kompas voor je zaak

mijn naam is Delphine

Als Alchemist help ik nieuwetijdsondernemers die werken rond bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Door mijn begeleiding voel je je minder gefrustreerd tijdens het ontwikkelen van je brand en kun je je krachtiger neerzetten volledig in lijn met de essentie van je ziel.

Ik doe dat door je te helpen doorgronden wie je bent, wat je doet, je spirit zichtbaar te maken en die te vertalen naar een Brand Strategie, Design & Story. Ervaring met klanten leerde me dat dit proces nog ​waardevoller is wanneer je dat samen met gelijkgestemde ondernemers in een peer ​community kan doen. Vandaar Amplify Community.

Samen vormen we een collectief bewustzijn dat veel rijker is dan enkel mijn brein. Ik ben geen Archetype goeroe. Ik reik je tools aan, een netwerkgroep en een immersive experience om j​ouw authentieke Brand te ontwikkelen en cultiveren zodat j​e werk een meesterwerk wordt; en jij jouw ster kan laten schitteren. Zonder te hoeven concurreren. 

profile-pic

De archetypes waren al verschillende keren op mijn pad gekomen, ondanks dat ik er nieuwsgierig naar was, dacht ik dat het om een 'zoveelste model' ging, dienend om mensen in een 'zoveelste hokje' te plaatsen. Dankzij Delphine wist mijn nieuwsgierigheid het echter te winnen en daar ben ik haar dankbaar voor! Toen ik de omschrijving van mijn twee top archetypes las, las ik simpelweg over mezelf, de combinatie klopte helemaal. Het was verhelderend en tegelijkertijd bevestigend. Ik voelde me voorheen immers vaak de vreemde eend in het ondernemerslandschap, aangezien ik onderneem vanuit intuïtie en door de natuur geïnspireerd. De archetypes deden mij beseffen dat dit juist mijn kracht is, dat mezelf zijn en mijn eigen taal blijven gebruiken de beste marketingmiddelen voor mij betekenen. De kers op de taart was het moodboard, een visuele voorstelling van waar ondernemen voor mij in essentie om draait, iets waar ik ongetwijfeld nog vaak naar ga teruggrijpen. Kortom, de archetypes helpen je als spirituele ondernemer trouw aan jezelf, je missie en je pad te blijven. Een absolute aanrader.

Mieke Lannoey
profile-pic

Een bijzonder waardevol en transformerend proces

In eerste instantie was ik wat sceptisch over Delphine's Discover Your Archetype programma. Zelf ben ik al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb allerlei assessments ondergaan. Zou het niet te zweverig zijn? Toch voortvarend aan de slag en het bracht voor mij veel in beweging. Ik ontdekte dat ik mezelf in mezelf had opgesloten en daarmee ook anderen de kans had ontnomen om mij te zien zoals ik ben. Het professionele masker diende me niet meer, sterker nog, het mocht eindelijk af. Daarvoor in de plaats kwam een lichtheid en vrolijkheid die ik nooit eerder heb gevoeld. Een bijzonder waardevol en transformerend proces, wat nu vorm gaat krijgen in mijn nieuwe branding. Voor het eerst is het tonen van mezelf weer leuk, in plaats van iets ' wat er nu eenmaal bijhoort.'

Jacqueline Moleman Verbindend Zakendoen
profile-pic

Al even zocht ik naar een manier hoe ik mijn persoonlijkheid kon verweven in mijn branding. Hoe ik, zonder mijzelf te verliezen, mijn ideale klant kan bereiken. Van tijd tot tijd worstelde ik toch best wel met het schrijven van teksten & welke look en feel die daarbij hoorde. De online course Discover your Archetype heeft mij geholpen om niet alleen dicht bij mijzelf te blijven, maar ook om mijn visie in beelden en teksten te vertalen naar buitenwereld. De course is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Superoverzichtelijk! Delphine neemt je stap voor stap mee in het proces. Ik vond het persoonlijk ook erg fijn dat het een interactieve course is. Dat zie je niet zo vaak. Onder elk hoofdstuk is de mogelijkheid om te reageren via de comments. Zo hielp Delphine & de andere deelnemers bij mijn zoektocht naar mijn Archetypes.

Linda Snijders Your Second You

​BONUS

​Ontdek je Archetype Mix voor ​250€
proef ​​30 dagen gratis
van het Amplify Community membership

​Vermelde prijzen zijn exclusief btw

Wat is Amplify Community?

W​e vormen een nieuwetijds collectief van bewuste solo-ondernemers. We geloven dat we, door ons op een nieuwe manier met elkaar te verbinden, nog meer impact kunnen hebben als zelfstandige ondernemer. Via een duurzaam en sociaal platform, integer met onze waardenTalrijke authentieke en bezielde solo-ondernemers samen kunnen een sterk en positief antwoord bieden op de grote gulzige multinationals die planeet en maatschappij ontwrichten. We kunnen écht een verschil maken, als we maar samenwerken.

​content & talks

​Neem de tijd om je te verdiepen in blogartikelen, mee te praten over solo-ondernemen in een snelle, onzekere, complexe en vage wereld - of VUCA omgeving. Wanneer jij wil. Zonder gestoord te worden door advertenties of irrelevante meldingen. Volg enkel de topics die jou interesseren & vind gesprekken en je eigen berichten altijd terug met de zoekfunctie. ​No fear of missing out !​

social network

​Amplify Community is een privé netwerk dat ondernemers op een gelijkwaardige manier verbindt. Elk lid heeft een sterke identiteit en mag dat ook laten zien. Deel jouw verhaal, ervaring en expertise. Ontmoet de juiste ondernemers die je zou moeten kennen. Vind leden die bij jou in de buurt wonen, verbind online en offline. Steun en moedig elkaar aan in het ondernemerschap.  

​​​peer learning

Amplify Community is een ​leeromgeving - goeroevrij. Er zijn online courses beschikbaar, gratis én premium, die je helpen de ​skills te ontwikkelen die je nodig hebt als solo-ondernemer. ​Door actief vragen te stellen​ en jouw feedback of inzichten te delen ​ontstaat er ​crowdsourced kennis: samen weten we veel meer en ​vinden we oplossingen. We Think!

Technologie ​ten dienste van zelfstandige ​ondernemers

Een van de belangrijkste redenen waarom Amplify Community ​bestaat is: "Hoe kan technologie
ondernemers samenbrengen om diepere verbindingen te creëren met meer betekenis?"

​Online en offline netwerken

Vraag en geef feedback

​Online leeromgeving

​Gepersonaliseerde feed en meldingen​

​Vind gelijkgestemde ondernemers in je buurt

​Altijd verbonden via de app

transformeer je werk in een meesterwerk

Ontdek jouw Archetype Mix

Discover Your Archetype bevindt zich in het Online Course gedeelte van Amplify Community.


​Registreer je vandaag nog ​​voor Archetype ​Test 
en krijg 30 dagen ​free trial membership  

De test kost ​250€ exclusief btw 
​​ ​Toegang geldig voor 30 dagen

Copyright 2016 - 201​9 - Studio Lightwork | All rights reserved

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten