Vind je zielsessentie en weet met zekerheid
wat jou ​écht uniek maakt 

Zelfs al heb je een goed zicht op je talenten ​

Ontdek je Archetype Mix ​voor slechts 185€ (ex btw)
en krijg 30 dagen ​FREE TRIAL membership ​op Amplify Community

"​Wie ben ik dan?"

Als je jezelf die vraag hoort stellen, zucht je even. Mezelf zijn: hoe doe je dat? Wie ben ik dan? Wat maakt mij zo mezelf? ​ Hoe kan ik tonen wie ik ben als ondernemer?

Jij...

​​ komt tot de vaststelling dat je eigenlijk niet zo goed weet wie je nu eigenlijk diep vanbinnen bent.

​hoort vele stemmen in je hoofd: verwachtingen, projecties, sociale normen,... die je inzicht vertroebelen.

​voelt je niet meer passen bij je huidige look ​& feel van je brand identiteit. ​Je bent gegroeid.   

​wil niets liever dan een imago helemaal in lijn is met je diepste zelf ​en dat met trots laten zien.

vindt het aartsmoeilijk om te kiezen als Multipotentialite of Creatieve Generalist​​.

bent bang om jezelf te verloochenen of een stuk van jezelf te verliezen.

​wil soms stiekem doodgewoon zijn, dat zou veel kopzorgen en energie besparen in de zoektocht naar een gepast concept.

je blijft met je frustratie en vraagtekens zitten. Valt het nu echt niet in één zin samen te vatten?

Erger nog ...

Hier en daar heb je ​wat ​​profilering van je persoonlijkheid gedaan of aan je branding en boodschap gewerkt, maar die pogingen om jezelf te labelen gingen niet diep genoeg ​tot in het hart van wat jou uniek maakt. Je voelt je gevangen in een fake identiteit. Of all over the place want je denkt dat je als creatieve generalist niet onder één noemer te vatten valt. Je hebt het bijna opgegeven...

In een digitale wereld waar ​steeds meer ondernemers een zaak starten, is een sterk gevoel voor identiteit belangrijker dan ooit.

Ik geloof niet dat er teveel ondernemers zijn, maar ​te weinig ​verscheidenheid. 
Verscheidenheid komt er wanneer je ​het beste in jou vergroot en laat zien​, door te ontdekken hoe je meer jezelf kan zijn, in plaats van ​je te vergelijken met een concurrent.​

​Kijk dieper

Discover your archetype

Gebruik de kracht van j​ouw unieke ​Archetype Mix ​
om een brand met betekenis te ​creëren

​Ontdek je Archetype Mix ​voor slechts 185€ (ex btw)
en krijg 30 dagen ​GRATIS membership ​op Amplify Community

Jouw ziel als bedrijfskompas

Jij als ondernemer in een eenmanszaak, bént je bedrijf. Als je dieper inzicht krijgt in de blauwdruk van je ziel – je archetypes – dan heb je een kompas waarop je al jouw beslissingen kan afstemmen.

Jouw archetypes beïnvloeden je missie & visie, waarden, werkwijze, ideale doelgroep en aanbod. En dat zijn dan weer de bouwstenen van je Brand Identiteit & Strategie.

You don't need to compete when you know who you are
​Bernadette Jiwa

Zo ontdek je jouw Archetype Mix

Via een test bepaal je jouw meest dominante Archetypes. Je gaat vervolgens zelf aan de slag om te analyseren hoe die ​Archetype​ Mix zich in jou toont. Jij bepaalt hoe ​je ze tot leven brengt en hoe die eruit zien in beeldtaal. ​Je legt ​de essentie bloot en visualiseert die met een moodboard. ​

​Archetype Mood Board

Deze spiegel van je ziel helpt je om structuur, richting en betekenis te verweven in je brand en je zaak. Het helpt je communiceren naar anderen wie je bent, waar je voor staat. ​​Je hoeft niet meer te concurreren, omdat je ziet en weet wie je bent - en trots om dat te laten zien.

mijn naam is Delphine

Als Alchemist help ik nieuwetijdsondernemers die werken rond bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Door mijn begeleiding voel je je minder gefrustreerd tijdens het ontwikkelen van je brand en kun je je krachtiger neerzetten volledig in lijn met de essentie van je ziel.

Ik doe dat door je te helpen doorgronden wie je bent, wat je doet, je spirit zichtbaar te maken en die te vertalen naar een Brand Strategie, Design & Story. Ervaring met klanten leerde me dat dit proces nog ​waardevoller is wanneer je dat samen met gelijkgestemde ondernemers in een peer ​community kan doen. Vandaar Amplify Community.

Samen vormen we een collectief bewustzijn dat veel rijker is dan enkel mijn brein. Ik ben geen Archetype goeroe. Ik reik je tools aan, een netwerkgroep en een immersive experience om j​ouw authentieke Brand te ontwikkelen en cultiveren zodat j​e werk een meesterwerk wordt; en jij jouw ster kan laten schitteren. Zonder te hoeven concurreren. 

profile-pic

De archetypes waren al verschillende keren op mijn pad gekomen, ondanks dat ik er nieuwsgierig naar was, dacht ik dat het om een 'zoveelste model' ging, dienend om mensen in een 'zoveelste hokje' te plaatsen. Dankzij Delphine wist mijn nieuwsgierigheid het echter te winnen en daar ben ik haar dankbaar voor! Toen ik de omschrijving van mijn twee top archetypes las, las ik simpelweg over mezelf, de combinatie klopte helemaal. Het was verhelderend en tegelijkertijd bevestigend. Ik voelde me voorheen immers vaak de vreemde eend in het ondernemerslandschap, aangezien ik onderneem vanuit intuïtie en door de natuur geïnspireerd. De archetypes deden mij beseffen dat dit juist mijn kracht is, dat mezelf zijn en mijn eigen taal blijven gebruiken de beste marketingmiddelen voor mij betekenen. De kers op de taart was het moodboard, een visuele voorstelling van waar ondernemen voor mij in essentie om draait, iets waar ik ongetwijfeld nog vaak naar ga teruggrijpen. Kortom, de archetypes helpen je als spirituele ondernemer trouw aan jezelf, je missie en je pad te blijven. Een absolute aanrader.

Mieke Lannoey Surf Your Way Out

​Ontdek je Archetype Mix
& ​en proef ​​30 dagen van Amplify Community membership
free trial ter waarde van ​24€

​Vermelde prijzen zijn exclusief btw

Wat is Amplify Community?

Een authentieke en deep interest community voor coaches, therapeuten, trainers, yogi, lichtwerkers, vernieuwers, cultural creatives en nieuwetijdsondernemers die werken rond bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, verbinding, spiritualiteit of een hoger doel. Stuk voor stuk hebben ze een bijzondere missie. Amplify Community wil de impact van deze change agents vergroten door ze met elkaar te verbinden in een support & peer learning community​.

​deep content

Neem de tijd om je ​te verdiepen in blogartikelen over branding, marketing, archetypes en ondernemen ​afgestemd op de energie van ​het universum. Wanneer jij wil. Zonder gestoord te worden door advertenties​ of ​irrelevante meldingen. Volg enkel de topics die jou interesseren en vind gesprekken​ en j​e ​eigen berichten altijd terug met de zoekfunctie. ​

social network

Amplify Community is een privé netwerk dat ondernemers met een hart voor bewustzijn op een gelijkwaardige manier verbindt. Elk lid heeft een sterke identiteit en mag dat ook laten zien. Deel jouw verhaal, blog, ervaring en expertise. Vind leden die bij jou in de buurt wonen, start een gesprek en ontmoet elkaar offline. Steun en moedig elkaar aan in het ondernemerschap. 

​​​peer learning

Amplify Community is ​een online ​leeromgeving - goeroevrij. Naast de Archetype Bibliotheek en talrijke blogartikelen, zijn er online courses beschikbaar (gratis ​én premium). Door jouw feedback en inzichten te delen in de groep cursisten ontstaat er kruisbestuiving: samen weten we veel meer. ​

Technologie ​ten dienste van zelfstandige ​ondernemers

Een van de belangrijkste redenen waarom Amplify Community ​bestaat is: "Hoe kan technologie
ondernemers samenbrengen om diepere verbindingen te creëren met meer betekenis?"

​Online en offline netwerken

Vraag en geef feedback

​Online leeromgeving

​Gepersonaliseerde feed en meldingen​

​Vind gelijkgestemde ondernemers in je buurt

​Altijd verbonden via de app

profile-pic

Delphine ken ik al een tijdje als een dame met veel verstand van zaken, ze kan zich heel goed inleven in wat jij nodig hebt als ondernemer. De toepassing van de archetypes op mijn persoon en mijn onderneming heeft me doen beseffen dat ik mijn professionele masker kan weglaten en het heeft een proces in gang gebracht, waarbij ik - ook in mijn branding - steeds meer mezelf ben en kan laten zien. De community geeft me de kans om hierover met gelijkgestemden te delen en te sparren.

Jacqueline Moleman Verbindend Zakendoen

​​Nieuwe tijden, een nieuw platform​

Waarom moet ik op dit ​platform als iedereen op Facebook zit?

​Ik geloof dat we door ons op een nieuwe manier met elkaar te verbinden, nog meer ​impact kunnen hebben als ondernemer. Via een duurzaam en sociaal ​platform afgestemd op de nieuwe energie en integer met onze waarden.  

​​Amplify Community

 • angle-right
  beschouwt je als een volwaardig individu ​met een identiteit
 • angle-right
  ​verbindt je met nieuwe ​mensen waarmee je gelijke waarden, doelen of interesses deelt 
 • angle-right
  stimuleert offline ontmoeting: ​toont wie in je buurt woont ​met dezelfde interesses ​ 
 • angle-right
  ​​werd ontworpen om kleine ​spelers te steunen en waardevolle relaties op te bouwen
 • angle-right
  ​inkomsten worden opnieuw geïnvesteerd in het verbeteren van de ​community ervaring

​Facebook

 • angle-right
  beschouwt je als consument. Je bent een​ deel van een algoritme en verdrinkt in een mensenzee
 • angle-right
  ​verbindt je met mensen uit je vertrouwde kring: familie en vrienden uit je schooltijd met wie je weinig gemeen hebt
 • angle-right
  bemoeilijkt mensen offline ontmoeten: een lijst van A tot Z in groepen... Geen idee wie waar woont
 • angle-right
  ​​werd ontworpen om je te verstrooien, zo lang mogelijk online te blijven en je tijd te verspillen
 • angle-right
  ​inkomsten uit advertenties worden omgezet in winst voor aandeelhouders ​op de beurs

transformeer je werk in een meesterwerk ​

Ontdek jouw Archetype Mix

Discover Your Archetype bevindt zich in het Online Course gedeelte van Amplify Community.


Start vandaag nog ​de Archetype test en krijg 30 dagen ​free trial membership  

De test kost 185€ exclusief btw.
​​ Maandelijks​ ​membership is slechts ​14,99 €
Maand​elijks opzegbaar

Copyright 2016 - 2018 - Studio Lightwork | All rights reserved

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten